Retourneren

Bedenktijd/retour

Wil je toch iets ruilen? Wat de reden ook is, je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort (op dezelfde manier als de bestelling is betaald).  De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Afleveren in de winkel aan de Pieterskerk-Choorsteeg 18 in Leiden is natuurlijk altijd gratis. De kosten van retour variëren, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht (recht op retour), kun je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan House of Items de ondernemer retourneren. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van het retourrecht kunt je contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief betaalde verzendkosten binnen 14 dagen nadat we het product in goede orde retour ontvangen hebben terug storten. 

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Of geef het gratis af in de winkel.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog te wijzigen.